administracijaObrasci zahtjevaO TomislavgraduPoslovni imenikKontaktPlan grada

Općinska uprava

 

Press centar

 
 • OTVORENE PONUDE ZA ZAMJENU PROZORA NA JUŽNOJ FASADI OSNOVNE ŠKOLE IVANA MAŽURANIĆA U TOMISLAVGRADU
  16.10.2020

  Povjerenstvo za provođenje postupaka javne nabave općine Tomislavgrad otvorilo je danas ponude pristigle na natječaj za zamjenu postojećih prozora na južnoj fasadi Osnovne škole Ivana Mažuranića u Tomislavgradu.

 • Najava: Trideset prva sjednica Općinskog vijeća Tomislavgrad
  9.10.2020

  U četvrtak, 15. listopada 2020. godine održat će se trideset prva sjednica Općinskog vijeća Tomislavgrad.

 • U Tomislavgradu počelo postavljanje pločica s kućnim brojevima
  9.10.2020

  Preuzimanjem pločice s brojem 120 i nazivom ulice Mijata Tomića te postavljanjem iste na zgradu Općine Tomislavgrad načelnik Općine Tomislavgrad Ivan Vukadin označio je početak fizičkoga postavljanja pločica s kućnim brojeva u naseljenom mjestu Tomislavgrad.

 • Poziv za sudjelovanje u procesu zamjene zemljišne knjige
  8.10.2020

  Poštovane građanke i građani,
  pozivam sve zainteresirane osobe koje polažu pravo na priznavanje vlasništva ili nekog drugog prava na nekretninama upisanim u katastarskim općinama PODGAJ, STIPANJIĆI i LETKA po novoj izmjeri da to svoje pravo prijave Općinskom sudu u LIVNU, odjeljenje suda u Tomislavgradu, Ured za zemljišnoknjižne poslove do 5. prosinca 2020. godine, i to podneskom u dva primjerka, kao i da podnesu dokaze za to, u suprotnom njihovo pravo neće biti uzeto u obzir prilikom uspostave zemljišnoknjižnog uloška.

 • Nabavljen novi mini-bus za prijevoz učenika Osnovne škole Stjepan Radić u Kazagincu
  2.10.2020

  Za potrebe prijevoza učenika Osnovne škola Stjepana Radića u Kazagincu nabavljen je potpuno novi mini-bus (Ford Transit), s ukupno 18 sjedećih mjesta, vrijedan 77.578,00 KM

 • ČESTITKA UZ DAN POLICIJE
  29.9.2020

  Danas slavimo sv. Mihovila Arkanđela, zaštitnika župe Tomislavgrad, zaštitnika Hajdučke družine Mijata Tomića i Dan policije. Iskrene čestitke upućujemo svima.

 • Obavijest o jesenjoj sjetvi
  29.9.2020

  Federalno Ministarstvo poljoprivrede vodoprivrede i šumarstva u suradnji sa općinom Tomislavgrad objavilo je javni poziv, za prikupljanje prijava za poticanje jesenje sjetve – ozime pšenice, raži i ozimog ječma

 • PIDRIŠ/ USKOPLJE: Otkriveno spomen-obilježje za 13 poginulih pripadnika Brigade kralja Tomislava
  20.9.2020

  Nakon otkrivanja spomen-ploče obitelji poginulih, predstavnici braniteljskih udruga, predstavnici vlasti i Oružanih snaga BiH položili su vijence i upalili svijeće, a potom je uskopaljski župni vikar fra Josip Mihael Matijanić izmolio opijelo za stradale, blagoslovio spomenik. Potom je služio sveto misno slavlje, koncelebrirao mu je fra Gabrijel Mioč, a pjesmom uveličao župni zbor iz Seonice.

 • Više vijesti...

Online Dokumenti