administracijaObrasci zahtjevaO TomislavgraduPoslovni imenikPovezanostPlan grada

Općinska uprava

 

Press centar

 
 • DANAS SE NASTAVLJA POTRAGA ZA NESTALIM DAVIDOM MAJIĆEM
  5.2.2016

  Potraga za Davidom Majićem (1992.), mladićem iz Kongore, koji je prije dva dana nestao na Vran-planini, nastavljena je i jučer i trajala je cijeli dan, sve do 18 sati, kada su se sve tragačke ekipe (članovi GSS-a iz Tomislavgrada, Mostara, Posušja, Širokog Brijega, Jablanice, HBŽ, djelatnici Vatrogasnog društva Tomislavgrad, lovci, mještani) morale povući s planine. Nažalost, potraga nije dala rezultata.

 • NAJAVA: Javna prezentacija projekata EP HZ HB
  3.2.2016

  Kako bi javnost općine Tomislavgrad transparentno bila upoznata sa svim projektima koje Javno poduzeće  Elektroprivreda HZ HB“ d.d. u svojim dugoročnim poslovnim planovima namjerava provesti na području općine Tomislavgrad, ali i Hercegbosanske županije, u utorak, 9. veljače 2016. godine, s početkom u 11,00 sati, u dvorani Skupštine HBŽ u Tomislavgradu.

 • Turski LOT -Tim Eufor-a posjetio općinu Tomislavgrad
  2.2.2016

  U posjetu općini Tomislavgrad danas su boravili predstavnici turskoga LOT-tima EUFOR-a, stacioniranoga u Livnu. Sastanak je održan s Kristijanom Petrovićem, tajnikom tijela državne uprave i ujedno članom novoga Izbornoga povjerenstva općine Tomislavgrad.

 • Javni poziv za raspodjelu dijela prihoda ostvarenim temeljem naknada za priređivanje igara na sreću
  2.2.2016

  Federalno ministarstvo kulture i sporta objavilo je Javni poziv za raspodjelu dijela prihoda ostvarenim temeljem naknada za priređivanje igara na sreću.

 • Održana prva Noć muzeja u Tomislavgradu
  1.2.2016

  Protekloga petka (29. siječnja) i Tomislavgrad se, po prvi put, priključio brojnim europskim gradovima u kojima je upriličena Noć muzeja. Program je započeo u 18 sati, u prostorijama Gradske galerije, koncertom učenika Osnovne glazbene škole,a čast otvorenja izložbe djela duvanjskih akademskih umjetnika iz fundusa Kulturno-informativnoga centra pripala je općinskome načelniku Ivanu Vukadinu.

 • Više vijesti...

Online Dokumenti