administracijaObrasci zahtjevaO TomislavgraduPoslovni imenikPovezanostPlan grada

Općinska uprava

 

Press centar

 
 • Obavijest o neradnim danima
  17.4.2014

  Ministarstvo rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih Hercegbosanske županije obavještava građane Hercegbosanske županije da je 18. travnja (Veliki petak) neradni dan, a 21. travnja (Uskrsni/Vaskrsni ponedjeljak) 2014. godine blagdan i neradni dan u Hercegbosanskoj županiji.

 • Uskrsna čestitka Načelnika Vukadina
  16.4.2014

  Duvanjke i Duvnjaci, dragi vjernici,

  Uskrs je najveći i najradosniji kršćanski blagdan kojim se slavi uskrsnuće Isusa Krista, koje nam daje neiscrpnu snagu potrebnu za svladavanje svih životnih problema i svaku bezizlaznost pretvara u nadu. Neka stoga ovaj blagdan u svima nama probudi vjeru, mir i međusobno povjerenje.

 • Djelatnici JKP Tomislavgrad ogradili vodospremu Stražnica
  15.4.2014

  Kako bi se zaustavilo neželjene goste (divlje životinje, pse lutalice..) i izbjeglo moguće onečišćenje vode, ovih su dana djelatnici Javnoga komunalnog poduzeća Tomislavgrad pristupili ograđivanju vodospreme Stražnica (iznad Roška Polja) iz koje se pitkom vodom, vodoopskrbnim sustavom Josip Jović, opskrbljuju žitelji ovoga naseljenog mjesta a uskoro i žitelji Vojkovića.

 • Asfaltira se oko caffe Intermezza
  14.4.2014

  Na radost brojnih žitelja Ulice Mijata Tomića a posebno svih onih koji su svakodnevno svojim vozilima makadamom (od prošle jeseni) prometovali ovim dijelom našega grada danas je započelo asfaltiranje preostalih stotinjak metara koji obuhvaćaju nanošenje prvog nosivog sloja.

 • Načelnik nazočio otvarenju Mostarskoga sajma gospodarstva
  11.4.2014

  U Mostaru se od 8. do 12. travnja 2014. godine održava 17. Međunarodni sajam gospodarstva, najveća i najposjećenija gospodarska manifestacija u BiH

 • Više vijesti...

Online Dokumenti