administracijaObrasci zahtjevaO TomislavgraduPoslovni imenikPovezanostPlan grada

Općinska uprava

 

Press centar

 
 • Na Stipića livadi obilježena 22.obljetnica stradanja
  29.7.2015

  Polaganjem vijenaca, paljenjem svijeća na spomen obilježju i služenjem svete mise, koju je predvodio mjesni župnik fra Andrija Jozić, uz sumisništvo većega broja svećenika, na Stipića livadi, danas je obilježena 22. obljetnica stradanja 39 hrvatskih branitelja i civila koje su na ovome planinskome mjestu iznad Doljana, u ljeto 1993. godine, mučki pogubili pripadnici Armije BiH.

 • Poziv na javnu raspravu
  28.7.2015

  Ministarstvo gospodarstva HBŽ objavljuje poziv na javnu raspravu za izdavanje rješenja za dodjelu odobrenja za geološko istraživanje na istražnom prostoru "Ravnine" općina Tomislavgrad.

 • Obavijest Službe za pitanja branitelja i braniteljsko-invalidsku zaštitu
  27.7.2015

  Obavještavaju se Ratni vojni invalidi, članovi obitelji poginulih hrvatskih branitelja i razvojačeni branitelji da je Fondacija za pružanje pomoći u rješavanju stambenih pitanja pripadnika braniteljske populacije objavila 27.07.2015. drugi Javni natječaj za pružanje pomoći u rješavanju stambenih pitanja pripadnika braniteljskih populacija.

 • Otkrivena spomen ploča na Pomenu: Načelnik Vukadin počasni župljanin
  27.7.2015

  Na Pomenu iznad Doljana služena je sveta misa za poginule hrvatske branitelje. Misu je predvodio fra Andrija Jozić, župnik iz Doljana, a služio ju je za branitelje stradale 1993. godine na ovome bojištu: Marka Miljka te Ljilju Zrno, Ivana Petrovića, Ivana Radoša, Martina Baćka iz Tomislavgrada i Josipa Pušića i Nenada Bilića iz Rame, kojima je nakon svete mise, uz nazočnost rodbine, suboraca i prijatelja otkrivena spomen-ploča.

 • Javna nabava lož ulja
  27.7.2015

  Predmet ovog postupka je nabava loživog ulja ekstra lakog za Općinu Tomislavgrad, Carinski terminal i osnovne škole kao i dizel goriva za potrebe prijevoza učenika u O.Š. “Stjepana Radić”, Područna škola Kazaginac, na temelju potreba ugovornog tijela, predviđenih u proračunu za 2015. godinu.

 • Više vijesti...

Online Dokumenti

 

پنل تلگرام

پنل اینستاگرام

پنل واتس آپ

پنل وایبر

خرید اپل ایدی

خرید vpn

خرید vpn

هواوی