administracijaObrasci zahtjevaO TomislavgraduPoslovni imenikKontaktPlan grada

Općinska uprava

 

Press centar

 
 • Federalno ministarstvo energije, rudarstva i industrije objavilo tri javna poziva
  17.5.2019

  Federalno ministarstvo energije, rudarstva i industrije objavilo je javne pozive i programe za dugoročno financiranje projekata putem dodjele kredita za 2019. godinu te subvencije javnim poduzećima, privatnim poduzećima i poduzetnicima za uvezivanje radnog staža.

 • Konačna lista kandidata za prijem vježbenika u Općini Tomislavgrad s visokom stručnom spremom
  14.5.2019

  Na temelju članka 12. stavak 3. i 4. Uredbe o jedinstvenim kriterijima i postupku izbora i prijema vježbenika i volontera s visokom stručnom spremom u tijelima državne službe Hercegbosanske županije ("Narodne novine Hercegbosanske županije", broj: 8/14), Općinski načelnik objavljuje:
  Konačnu listu kandidata za prijem vježbenika u Općini Tomislavgrad s visokom stručnom spremom

 • Obavijest poljoprivrednim proizvođačima
  10.5.2019

  Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Hercegbosanske županije obavještava poljoprivredne proizvođače koji nisu podnijeli obrazac P-1, prijava početka proizvodnje, da to učine u propisanim rokovima sukladno važećem Pravilniku o načinu i uvjetima ostvarivanja novčane potpore po modelu poticaja proizvodnji ( „Službene novine F BiH“, broj 32/17,55/17 i 56/18).

 • Objavljeni javni pozivi za dodjelu sredstava u oblasti kulture i športa
  10.5.2019

  Ministarstvo znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije objavilo je Javni poziv za predlaganje projekata i programa u oblasti kulture za 2019. godinu i Javni poziv za predlaganje projekata i programa u oblasti športa za 2019. godinu.

 • Najava: Dvadeseta sjednica Općinskog vijeća Tomislavgrad
  8.5.2019

  U utorak, 14. svibnja 2019. godine u 10,00 sati, u općinskoj vijećnici, održat će se dvadeseta sjednica Općinskog vijeća Tomislavgrad.
  Na dnevnom redu naći će se dvadeset točaka:

 • Obavijest
  7.5.2019

  Općina Tomislavgrad, Služba za pitanja branitelja i zajedničke poslove, u koordinaciji s udrugama proisteklim iz Domovinskog rata, organizira odlazak u Bleiburg u subotu, 18.5.2019. godine na obilježavanje 74. obljetnice stradavanja hrvatskih vojnika i civila koji su mučki ubijeni nakon završetka 2. svjetskog rata,

 • NAJAVA: 2. natjecanje “Tomislavgrad u Domovinskom ratu”
  7.5.2019

  U organizaciji Matice hrvatske Tomislavgrad i pod pokroviteljstvom Općine Tomislavgrad i Kulturno-informativnoga centra u četvrtak, 9. svibnja 2019. održat će se drugo po redu natjecanje “Tomislavgrad u Domovinskom ratu”, kviz znanja za učenike osnovnih i srednjih škola s područja općine Tomislavgrad (OŠ Ivana Mažuranića, OŠ Stjepana Radića, OŠ fra Mije Čuića, Gimnazija Marka Marulića i Srednja strukovna škola) iz poznavanja ne tako davne povijesti, sve u prigodi sjećanja na 9. svibanj 1991. godine, zaustavljanje tenkovske kolone bivše JNA u Šujici i sve događaje koji su uslijedili nakon toga u Domovinskome ratu.

 • Obavijest o neradnim danima
  29.4.2019

  Federalno ministarstvo rada i socijalne politike obavještava javnost da je Zakonom o praznicima (“Službeni list SFRJ”, broj: 6/73), koji se na osnovu Uredbe sa zakonskom snagom o preuzimanju i primjenjivanju saveznih zakona (“Službeni list RBiH”, broj: 2/92), odnosno Zakona o potvrđivanju uredbi sa zakonskom snagom (“Službeni list RBiH”, broj: 13/94), primjenjuje kao federalni zakon, propisano da je Prvi svibanj praznik rada i da se obilježava dva dana (1. i 2. svibnja).

 • Više vijesti...

Online Dokumenti