administracijaObrasci zahtjevaO TomislavgraduPoslovni imenikKontaktPlan grada

Općinska uprava

 

Press centar

 
 • Izgradnja distribucijske vodovodne mreže Vinica
  17.7.2019

  Temeljem Ugovora o izgradnji distribucijske vodovodne mreže u naselju Vinica koji su početkom lipnja ove godine potpisali općinski načelnik Ivan Vukadin i direktor tomislavgradskoga Javnog komunalnog poduzeća Petar Radoš, u tijeku su radovi na izgradnji distribucijske vodovodne mreže od Male Vinice do župne crkve u ovome naselju, nakon čega će se radovima krenuti prema Pasiču.

 • Najava: Dvadeset druga sjednica Općinskog vijeća Tomislavgrad
  17.7.2019

  U utorak, 23. srpnja 2019. godine u 10,00 sati, u općinskoj vijećnici, održat će se dvadeset druga sjednica Općinskog vijeća Tomislavgrad.
  Na dnevnom redu naći će se dvadeset četiri točke:

 • Najava: Spomen na Pomen
  16.7.2019

  -

 • Najava: Večer bećarca i gange
  11.7.2019

  U nedjelju, 14. srpnja 2019. godine u 18.00 sati, na Trgu gange i hajdučke družine, održat će se Večer bećarca i gange.
  Nastupaju: Pleternički KUD-ovi, Tomislavgradski KUD-ovi, TS Satir.

 • FRANJEVAČKI MUZEJ: Sutra se otvara izložba „Duvanjski praslon – div iz pretpovijesti“
  11.7.2019

  U okviru programa proslave Dana sv. Nikole Tavelića u dvorani Franjevačkoga muzeju u Tomislavgradu 12. srpnja ove godine, s početkom u 19 sati bit će otvorena izložba „Duvanjski praslon – div iz pretpovijesti“. Na ovoj izložbi duvanjskoj će javnosti prvi put biti prikazani rezultati dosadašnjih istraživanja ostataka praslona pronađenih u kamenolomu u Cebari u kolovozu 2011. godine.

 • PRVA "PAMETNA" ZGRADA U BiH U TOMISLAVGRADU
  10.7.2019

  U zgradi EP HZ HB u Mostaru 18. srpnja održat će se prezentacija rezultata ovoga javnoga poduzeća na pilot projektu integrirano gospodarenje energijom u zgradama i distribucijskim mrežama u stvarnom vremenu, a realiziran je na području Općina Tomislavgrad, na poslovnoj zgradi JP HZ HB (Vučji brig), čime je Tomislavgrad dobio prvu „pametnu“ zgradu u BiH.

 • GOVOR NAČELNIKA IVANA VUKADINA NA SVEČANOJ SJEDNICI OPĆINSKOG VIJEĆA TOMISLAVGRAD
  9.7.2019

  Poštovani gosti, drage Duvanjke i Duvnjaci!

  U ime općine Tomislavgrad pozdravljam Vas kao načelnik općine i kao Vaš sugrađanin. Posebno pozdravljam sve bivše načelnike općine Tomislavgrad, kao i naše drage goste iz grada Novske i izaslanika Predsjednice Republike Hrvatske, našega generala Željka Glasnovića. Pozdrav upućujem svim našim Duvnjacima i Duvanjkama koji nas prate preko javnih medija na različitim krajevima svijeta, od Australije preko Amerike do Ognjene Zemlje.

 • GOVOR PREDSJEDNIKA OV TOMISLAVGRAD LUKE KRSTANOVIĆA NA SVEČANOJ SJEDNICI OPĆINSKOG VIJEĆA TOMISLAVGRAD
  9.7.2019

  Cijenjene dame i gospodo!

  Dopustite mi da Vas sve zajedno na početku današnje svečane sjednice Općinskog vijeća Tomislavgrad najsrdačnije pozdravim u svoje ime i u ime vijećnica i vijećnika Općinskog vijeća koje također pozdravljam. Pozdravljam našeg načelnika gosp. Ivana Vukadina, kao i sve njegove suradnike, te predstavnike upravnih i stručnih službi naše Općine, te dobitnika javnog priznanja.

 • Više vijesti...

Online Dokumenti