administracijaObrasci zahtjevaO TomislavgraduPoslovni imenikKontaktPlan grada

Općinska uprava

 

Press centar

 
 • Obavijest o kvaru na sustavu javne rasvjete
  25.1.2021

  Zbog oštećenja na podzemnim instalacijama, od trafostanice do mreže javne rasvjete, u prekidu je javna rasvjeta u Ulici Mijata Tomića. Radovi na otklanjanju kvara su u tijeku, a zbog velikog oštećenja radovi bi mogli potrajati. Molimo građane za razumijevanje.

 • Aktivna aplikacija za elektronički unos podataka u obrazac Izjave o imovinskom stanju
  15.1.2021

  Središnje izborno povjerenstvo Bosne i Hercegovine je u svrhu poboljšanja procesa dostavljanja i evidentiranja imovinskih kartona izabranih zvaničnika na početku odnosno po prestanku mandata omogućilo elektronički unos podataka u obrazac Izjave o imovinskom stanju putem aplikacije koja je objavljena na internetskoj stranici Središnjeg izbornog povjerenstva BiH na web adresi https://izbori.ba/ImovinskiKartoni.

 • Najava: Utemeljiteljska sjednica Općinskog vijeća Tomislavgrad
  13.1.2021

  U petak, 15. siječnja 2021. godine održat će se utemeljiteljska sjednica Općinskog vijeća Tomislavgrad.
  Sjednica će se održati u općinskoj vijećnici u zgradi Općine, s početkom u 10,00 sati.

 • IZVRŠENA SLUŽBENA PRIMOPREDAJA NAČELNIČKE FUNKCIJE
  23.12.2020

  Nakon službene potvrde rezultata lokalnih izbora u BiH i jučerašnjega preuzimanja uvjerenja o dodjeli mandata u Središnjem izbornom povjerenstvu, danas je u zgradi općine Tomislavgrad izvršena i službena primopredaja dužnosti između dosadašnjeg općinskoga načelnika Ivana Vukadina, koji se na ovoj funkciji nalazio od studenoga 2008. godine i novoizabranoga načelnika općine Tomislavgrad Ivana Buntića.

 • BOŽIĆNA ČESTITKA PREDSJEDNIKA OPĆINSKOG VIJEĆA
  22.12.2020

  Želimo da u miru, zdravlju, veselju i u obiteljskom zajedništvu provedete blagdane.
  U svjetlu Kristova rođenja pronađite vjeru i snagu za vrijeme koje je pred nama i zajednički ga učinimo još boljim i sretnijim.

 • Javni natječaj za dodjelu stipendija studentima sa područja Općine Tomislavgrad
  14.12.2020

  Raspisuje se Javni natječaj za dodjelu studentskih stipendija Općine Tomislavgrad redovitim studentima u akademskoj 2020./2021.

 • Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje
  4.12.2020

  Javni poziv i program pomoći Vlade Republike Hrvatske za povratak Hrvata u Bosnu i Hercegovinu za 2020. godinu.

 • JAVNI OGLAS ZA IZBOR ČLANOVA(DVA) ŠKOLSKOG ODBORA OŠ FRA MIJE ČUIĆA KOJOJ JE UTEMELJITELJ OPĆINA TOMISLAVGRAD
  2.12.2020

  Temeljem članka 8. Zakona o ministarskim, vladinim i drugim imenovanjima Federacije Bosne i hercegovine („Službene novine F BiH“, broj: 12/03 i 34/03),članka 84.
  stavak 5. Zakona o osnovnom školstvu («Narodne novine HBŽ», br. 12/04 i 12/08), članka 6. Odluke o utvrđivanju uvjeta i kriterija za konačno imenovanje članova školskih odbora osnovnih škola kojima je utemeljitelj Općina Tomislavgrad („Službeni glasnik Općine Tomislavgrad“, broj: 8/07), Općinski načelnik općine Tomislavgrad, r a s p i s u j e JAVNI OGLAS ZA IZBOR ČLANOVA(DVA) ŠKOLSKOG ODBORA OŠ FRA MIJE ČUIĆA KOJOJ JE UTEMELJITELJ OPĆINA TOMISLAVGRAD

 • Više vijesti...

Online Dokumenti