administracijaObrasci zahtjevaO TomislavgraduPoslovni imenikPovezanostPlan grada

Općinska uprava

 

Press centar

 
 • Načelnik na studijskom putovanju u Stokholmu
  15.9.2014

  Općinski načelnik Ivan Vukadin, od 15. do 19. rujna, boravi u Švedskoj, u glavnom gradu Stokholmu, na studijskom putovanju koje su organizirali UNDP i švedsko veleposlansto u BiH.

 • Redah poziva na obuku za malo i srednje poduzetništvo
  12.9.2014

  Regionalna razvojna agencija za Hercegovinu (REDAH) i Njemačka vladina razvojna agencija u okviru programa za lokalnu samoupravu i ekonomski razvoj njemačkog Ministarstva za ekonomsku suradnju i razvoj, u suradnji sa Ministarstvom poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Hercegbosanske županije, vas ovim putem pozivaju na INFO DAN na temu „ Priprema i financiranje projekata za malo i srednje poduzetništvo sa naglaskom na poljoprivredu i ruralni razvoj” koji će se održati u srijedu, 17.09.2014. godine s početkom u 10 sati u PTC-u Forum u Livnu.

 • Započeli radovi na cesti Lipa- Blidinje
  9.9.2014

  Dugo očekivani radovi na cesti Lipa-Blidinje konačno su danas započeli. Oni predstavljaju nastavak lani započete kvalitetne rekonstrukcije, temeljem koje su na svim kritičnim mjestima koja je voda plavila proteklih godina, napravljeni novi propusti, s većim profilima, a i cesta je proširena.

 • Poziv na međunarodnu speleoronilačku ekspediciju Ponor Kovači- Izvor Ričine 2014
  1.9.2014

  Speleološko društvo "Mijatovi dvori" u periodu od 3-7.rujna organizira 5.međunarodnu speleoronilačku ekspediciju "Ponor Kovači- Izvor Ričine ".

 • Obavijest Službe za civilnu zaštitu
  29.8.2014

  Obavještavaju se građani i pravne osobe, vlasnici materijalnih dobara na kojima su uslijed djelovanja prirodne nepogode-snježnih padalina i olujnog vjetra u veljači 2012.godine nastale štete, da u prostorije Službe za civilnu zaštitu uredi broj 1. i 2. dostave potvrde o broju računa na koji će se izvršiti isplata novčane pomoći za djelomično saniranje šteta.

 • Više vijesti...

Online Dokumenti