administracijaObrasci zahtjevaO TomislavgraduPoslovni imenikKontaktPlan grada

Općinska uprava

 

Press centar

 
 • JAVNI POZIV na sistematski pregled branitelja
  13.11.2019

  Općina Tomislavgrad i udruge proistekle iz Domovinskoga rata općine Tomislavgrad, pozivaju sve sudionike Domovinskoga rata s područja općine Tomislavgrad da se prijave na besplatan sistematski pregled.

 • NAJAVA: U nedjelju paljenje svijeća za žrtve Vukovara i Škabrnje
  12.11.2019

  U povodu skorog obilježavanja 28. obljetnice stradanja branitelja i civila Vukovara i Škabrnje, Općina Tomislavgrad, udruge proistekle iz Domovinskoga rata općine Tomislavgrad, Frama Tomislavgrad i Matica hrvatska Tomislavgrad, u nedjelju, 17. studenoga 2019. godine, s početkom u 19,00 sati, na Trgu dr. Franje Tuđmana (pokraj autobusnoga kolodvora) organiziraju paljenje svijeća pod nazivom I U MOM GRADU VUKOVAR I ŠKABRNJA SVIJETLE .

 • JAVNI NATJEČAJ ZA IZBOR I IMENOVANJE RAVNATELJA JAVNE USTANOVE DJEČJI VRTIĆ TOMISLAVGRAD
  8.11.2019

  Upravno vijeće JU „Dječji vrtić“ Tomislavgrad temeljem članka 7. i 8. Zakona o ministarskim, vladinim i drugim imenovanjima Federacije Bosne i Hercegovine („Službene novine FBiH“, broj: 12/03 i 65/13), članka 39. Zakona o ustanovama („Narodne novine HBŽ“, broj: 10/98), članka 52. i 53. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju u Hercegbosanskoj županiji („Narodne novine HBŽ“ broj: 8/09), članka 42. Statuta Javne ustanove Dječji vrtić Tomislavgrad, broj: 05/12 od 27.01.2012. g. raspisuje
  JAVNI NATJEČAJ ZA IZBOR I IMENOVANJE RAVNATELJA JAVNE USTANOVE DJEČJI VRTIĆ TOMISLAVGRAD

 • KIC TOMISLAVGRAD: Javni poziv zainteresiranima za izlaganje na Adventu 2019. u Tomislavgradu
  8.11.2019

  Kulturno-informativni centar, pod pokroviteljstvom Općine Tomislavgrad, organizira četverodnevnu glazbeno – kulturnu manifestaciju Advent 2019. u Tomislavgradu, stoga upućujemo:JAVNI POZIV za prikupljanje pisanih ponuda zainteresiranim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima, obrtnicima te ostalim gospodarskim subjektima s područja općine Tomislavgrad da se odazovu i obogate ponudu manifestacije ADVENT 2019. u Tomislavgradu.

 • Obilježena obljetnica početka rada Centra "Nova nada"
  4.11.2019

  Prije deset godina (2009.) odlukom Općinskoga vijeća Tomislavgrad službeno je osnovan Centar za odgoj i obrazovanje djece i mladeži s poteškoćama u razvoju "Nova nada u Kovačima".

 • Objavljeni javni pozivi u okviru realizacije projekta „Povećajmo mogućnosti djeci u BiH za rano učenje“
  31.10.2019

  Ministarstvo znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije obavještava sve zainteresirane roditelje (skrbnike) da će i ove godine nastaviti s realizacijom programa „Povećajmo mogućnosti djeci u BiH za rano učenje“.

 • Obavijest iz Službe za pitanja branitelja i zajedničke poslove
  31.10.2019

  Služba za pitanja branitelja i zajedničke poslove Općine Tomislavgrad i udruge proistekle iz Domovinskog rata općine Tomislavgrad, organiziraju odlazak u Vukovar povodom Dana sjećanja na sve žrtve Domovinskog rata, koji se tradicionalno obilježava 18.11.

 • Edukacija djece iz oblasti zaštite od prirodnih i drugih nepogoda
  29.10.2019

  Uprava civilne zaštite Hercegbosanske županije u suradnji s općinskim službama za civilnu zaštitu i ravnateljima dječjih vrtića, a u sklopu provođenja aktivnosti Plana i programa obučavanja i osposobljavanja struktura zaštite i spašavanja za 2019. godinu, provela je edukaciju djece u Dječjem vrtiću Tomislavgrad na temu "Podizanje svijesti kod djece i lokalne zajednice o prirodnim opasnostima, o potrebama sprječavanja prirodnih i drugih nesreća te kako se od njih zaštiti".

 • Više vijesti...

Online Dokumenti