administracijaObrasci zahtjevaO TomislavgraduPoslovni imenikPovezanostPlan grada

Općinska uprava

 

Press centar

 
 • Obnovljena unutrašnjost Vatrogasnog doma
  23.7.2014

  Vrijedne ruke marljivih tomislavgradskih vatrogasaca, materijalno potpomognute iz općine Tomislavgrad, učinile su unutrašnjost vatrogasnoga doma puno ugodnijim prostorom za vidjeti, ali što je još važnije i za boraviti, tim više budući da su baš oni za ovaj prostor vezani kroz stalna dvadesetčetverosatna dežurstva i boravak u njima.

 • Duvnjaci pokazali velikodušnost:Uručena donacija siromašnoj obitelji u Prisoju
  21.7.2014

  Unatoč tumurnom i kišnom ponedjeljku, novi tjedan počeo je vedro za obitelji Marinka Ćurića iz Prisoja. Upravo je njima uručena donacija koja je prikupljena na predstavljanju knjige Bijeli put – pobjeda dobra u ratu.

 • Objavljen Javni natječaj za grant sredstva FMRPO-a
  18.7.2014

  Na temelju Odluke o usvajanju Programa utroška dijela sredstava sa kriterijima raspodjele sredstava Tekućeg transfera utvrđenog Proračunom Federacije Bosne i Hercegovine za 2014. godinu Federalnom ministarstvu razvoja, poduzetništva i obrta objavilo je Javni natječaj za za odabir korisnika sredstava Tekućih transfera – grant.

 • Započeli radovi na sanaciji školske dvorane u Tomislavgradu
  18.7.2014

  Temeljem Ugovora o sanaciji športske dvorane Osnovne škole Ivana Mažuranića u Tomislavgradu, potpisanoga između općine Tomislavgrad, kao financijera, i tvrtke Fimnet d.o.o. Tomislavgrad, kao izvođača, ovih su dana započeli radovi na sanaciji ovoga športskog objekta.

 • Nastavljena sanacija lokalnih cesta
  18.7.2014

  Djelatnici poduzeća Putovi d.o.o. Grude nastavili su s daljnjom rekonstrukcijom dotrajalih i oštećenih lokalnih cesta na području općine Tomislavgrad. Tako su ovih dana obnovljene dionice lokalne ceste ispod naselja Letka, Oplećani, Mandino Selo, kroz Lipu (Krivodol).

 • Više vijesti...

Online Dokumenti