administracijaObrasci zahtjevaO TomislavgraduPoslovni imenikPovezanostPlan grada

Općinska uprava

 

Press centar

 
 • ODRŽANA ZAVRŠNA PRIREDBA U DJEČJEM VRTIĆU
  26.5.2017

  U tomislavgradskom Dječjem vrtiću danas je održana završna priredba mališana koji se ove godine opraštaju od predškolske ustanove u kojoj su proveli zadnjih pet godina i koji najesen idu u klupe osnovnih škola na području naše općine.

 • Danijel NIkolić dopredsjednik GO HDZ BIH Tuzla u posjeti Načelniku Vukadinu
  24.5.2017

  Dopredsjednik GO HDZ BiH Tuzla Danijel Nikolić susreo sa zamjenikom Predsjednika skupštine Saveza općina i gradova FBiH i načelnikom općine Tomislavgrad Ivanom Vukadinom.

 • Javni poziv ekološkim udrugama s područja HBŽ
  24.5.2017

  Ministarstvo graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša objavilo je Javni poziv za prijavu projekata ekoloških udruga za sufinanciranje iz Proračuna Hercegbosanske županije za 2017. godinu.

 • Djelatnici JKP Tomislavgrad u akciji uređenja zelenih površina
  24.5.2017

  Mjesec svibanj je mjesec cvijeća i njegove sadnje po balkonima i okućnicama. Istodobno i djelatnici tomislavgradskoga Javnoga komunalnoga poduzeća pristupaju intenzivnom uređenju svoga grada, košenju zelenih površina ali i sadnji cvijeća po gradu, baš kao danas, kada smo ih zatekli u ovome poslu na parku pokraj novoga autobusnoga kolodvora, velikoga kružnog toka, kod spomenika gastarbajteru.

 • Načelnik Vukadin i predsjednik OV Krstanović primili odlikaše iz Gimnazije
  23.5.2017

  Općinski načelnik Ivan Vukadin i predsjednik OV Tomislavgrad Luka Krstanović primili su danas ravnatelja Antu Kutlešu, profesore i jedanaest maturanata, učenika tomislavgradske Gimnazije Marka Marulića koji su sve četiri godine završili s odličnim uspjehom te slijedom toga i oslobođeni obveze polaganja mature.

 • Više vijesti...

Online Dokumenti