administracijaObrasci zahtjevaO TomislavgraduPoslovni imenikKontaktPlan grada

Općinska uprava

Press

Natječaj za dodjelu stipendija redovitim studentima s područja Hercegbosanske županije
19.2.2018

Ministarstvo znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije raspisalo je Natječaj za dodjelu stipendija redovitim studentima diplomskih i dodiplomskih studija s područja Hercegbosanske županije.

U Domu zdravlja Tomislavgrad svečano otvorene obnovljene prostorije Centra za mentalno zdravlje
Tomislavgrad, 16.2.2018

Jučer, 15. veljače 2018.godine, svečano su otvorene obnovljene prostorije Centra za mentalno zdravlje u Domu zdravlja Tomislavgrad.

Poziv svim vlasnicima pasa
15.2.2018

Pozivaju se svi vlasnici pasa sa područja općine Tomislavgrad na upis istih u Registar vlasničkih pasa.
Upis u Registar je zakonska obveza za sve vlasnike pasa, a obavlja se u Veterinarskim stanicama registriranim na prostoru općine Tomislavgrad.

Tabelarni prikaz ostvarenih poticaja 2015-2017.
14.2.2018

Na Internet stranici Federalnog Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva objavljeni su rezultati isplaćenih poticaja u poljoprivredi za sve vrste proizvodnje isplaćene po nositeljima OPG-a.

Javni oglas za prodaju i zakup neizgrađenog ostalog građevnog zemljišta u vlasništvu Općine Tomislavgrad putem javnog nadmetanja – licitacije
9.2.2018

Predmet ovog Javnog oglasa je prodaja i zakup neizgrađenog ostalog građevnog zemljišta u vlasništvu i posjedu Općine Tomislavgrad radi izgradnje stambenih, poslovnih, gospodarskih i pomoćnih objekata.

Javni poziv proračunskim korisnicima
9.2.2018

Općinski Načelnik poziva sve proračunske korisnike na javnu raspravu o Nacrtu Proračuna općine Tomislavgrad za 2018.godinu.

KIC i OŠ Ivana Mažuranića pozivaju na Maškaradu 2018
9.2.2018

Pod pokroviteljstvom Federalnog ministarstva kulture i sporta, županijskih ministarstava znanosti, prosvjete, kulture i športa i ministarstva financija te općine Tomislavgrad

Javni poziv Federalnog ministarstva zdravstva
8.2.2018

Federalno ministarstvo zdravstva objavilo je dana 03.02.2018. godine (subota) u Dnevnom avazu i Večernjem listu „Javni poziv za financiranje projekata i programa iz sredstava dijela prihoda ostvarenih u Proračunu Federacije Bosne i Hercegovine po osnovu naknada za priređivanje igara na sreću“...

Dodijeljene oglasne ploče Mjesnim zajednicama s područja općine
8.2.2018

Centar za građansku suradnju Livno, u suradnji s Općinom Tomislavgrad, a u sklopu projekta "Action SEE", koji financijski podržava Europska Unija, dodijelio je oglasne ploče mjesnim zajednicama s područja općine Tomislavgrad.

Počeli radovi za izgradnju Trga gange i Hajdučke družine
7.2.2018

Temeljem Ugovora za izgradnju Trga gange i Hajdučke družine, potpisanoga 18. siječnja ove godine između općine Tomislavgrad i poduzeća Nevistić-commerce iz Tomislavgrada, jučer su počeli radovi kojima bi do kraja ove godine trebao biti izgrađen ovaj trg.