administracijaObrasci zahtjevaO TomislavgraduPoslovni imenikPovezanostPlan grada

Općinska uprava

Press

Održana sedma sjednica Općinskog vijeća Tomislavgrad
18.9.2017

Danas je u općinskoj vijećnici održana sedma sjednica Općinskog vijeća Tomislavgrad, na kojoj su vijećnici raspravljali o jedanaest točaka dnevnog reda.

U Tomislavgradu postavljena prva pametna klupa i solarni reklamni panel
13.9.2017

Posije Mostara, Sarajeva, Tuzle i Banja Luke i Tomislavgrad dobiva „pametnu klupu“, koja je postavljena u parku na Novom kolodvoru. Pored toga postavljen je i jedan „solarni reklamni panel“ na istoj površini.

Održan sastanak o problematici funkcioniranja graničnih prijelaza Kamensko i Vaganj
13.9.2017

U zgradi Vlade Hercegbosanske županije u Livnu jučer je održan sastanak o problematici funkcioniranja graničnih prijelaza Kamensko i Vaganj.

Najava: Sedma sjednica Općinskog vijeća Tomislavgrad
12.9.2017

U utorak 19.rujna 2017.godine, u općinskoj vijećnici, s početkom u 10,00 sati održat će se sedma sjednica Općinskog vijeća Tomislavgrad.

Načelnik Vukadin sutra na sastanku u Livnu o problematici graničnih prijelaza Kamensko i Vaganj
11.9.2017

Sutra, 12. rujna 2017. godine u zgradi Vlade Hercegbosanske županije u Livnu od 9 do 10 sati održat će se sastanak o temi: „Problematika u funkcioniranju graničnih prijelaza (Kamensko i Vaganj)“.

Izaslanstvo općine Tomislavgrad na 25.međunarodnom jesenskom sajmu u Bjelovaru
11.9.2017

Jubilarni 25. jesenski međunarodni bjelovarski sajam koji se održavao od 08. do 10. rujna 2017. godine otvorio je ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić kao izaslanik predsjednika Vlade RH. Uz Proljetni sajam u Bjelovaru ovo je najveća sajamska manifestacija ovoga tipa u Republici Hrvatskoj i u široj regiji.

Poziv poljoprivrednicima: Dostavite podatke o investicijama za razdoblje 2012.-2017.
8.9.2017

Na tematskoj sjednici Vlade FBiH o stanju u poljoprivredi, Federalno ministarstvo poljoprivrede vodoprivrede i šumarstva je zaduženo da „ prikupi informacije s terena po općinama o investicijama u poljoprivredi u periodu od 2012. do 2017. godine.

Najava: Javna rasprava o Nacrtu Zakona o radu HBŽ u Tomislavgradu 13.rujna
7.9.2017

Obavještavamo zainteresirane građane općine Tomislavgrad da će se dana 13. rujna 2017. od 10-12 sati , u općinskoj vijećnici održati javna rasprava o nacrtu Zakona o radu Hercegbosanske županije.

U tijeku je postavljanje prometnih znakova i ploča naseljenih mjesta
6.9.2017

Djelatnici tomislavgradskog Javnoga komunalnog poduzeća započeli su ovih dana s postavljanjem šezdesetak prometnih znakova i ploča s natpisima naseljenih mjesta u Tomislavgradu i na lokalnim prometnicima.

Bajramska iglena
5.9.2017

Povodom proslave kurbanskoga Bajrama općinski načelnik Ivan Vukadin, u pratnji Nedžada Nuhića, pomoćnika za planiranje razvoja i investicije, posjetili su jučer Medžlis islamske zajednice Tomislavgrad gdje su se susreli s Amerom ef. Jugom, glavnim imamom MIZ Tomislavgrad i Ibrahimom Kapetanovićem, predsjednikom Izvršnoga odbora MIZ Tomislavgrad kojima su u ime općine Tomislavgrad čestitali ovaj islamski najznačajniji blagdan.