administracijaObrasci zahtjevaO TomislavgraduPoslovni imenikKontaktPlan grada

Općinska uprava

Press

Poziv za sudjelovanje u procesu zamjene zemljišne knjige
17.10.2018

Poštovane građanke i građani,pozivam sve zainteresirane osobe koje polažu pravo na priznavanje vlasništva ili nekog drugog prava na nekretninama upisanim u katastarskim općinama Mokronoge, Mesihovina i Eminovo Selo po novoj izmjeri da to svoje pravo mogu prijaviti najkasnije do 30. studenog 2018. godine. podneskom u dva primjerka i da podnesu dokaze za to.

Mjesec hrvatske knjige 2018.
15.10.2018

Kulturno-informativni centar Tomislavgrad organizira Tjedan otvorenih vrata koji će se održati od 22. do 29. listopada.

Prvi glas Duvna 2019.
15.10.2018

Kulturno-informativni centar Tomislavgrad poziva glazbene bendove na dostavu ponude za održavanje manifestacije Prvi glas Duvna 2019. koji će se održati 04.01.2019. i 05.01.2019.

Predstava "Mećava"
15.10.2018

U četvrtak će u kinodvorani Kulturno- informativnoga centra Tomislavgrad biti izvedena predstava „Mećava“ Pere Budaka.

2. Javni poziv za prijavu posebnih potreba i projekata od interesa za Hrvate izvan Republike Hrvatske u svrhu ostvarenja financijske potpore za 2018. godinu
11.10.2018

U cilju promicanja veza i jačanja suradnje Republike Hrvatske s Hrvatima izvan Republike Hrvatske, očuvanja hrvatskog identiteta i promicanja hrvatskog jezika, kulture i tradicije te jačanja položaja hrvatskog naroda izvan Republike Hrvatske, kao i pomoć ugroženim pojedincima - pripadnicima hrvatskog naroda izvan Republike Hrvatske, Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske objavio je Javni poziv za prijavu posebnih potreba i projekata od interesa za Hrvate izvan Republike Hrvatske u svrhu ostvarenja financijske potpore za 2018. godinu.

VOJNI IZASLANIK ČEŠKE REPUBLIKE POSJETIO OPĆINU TOMISLAVGRAD
10.10.2018

Načelnik općine Tomislavgrad Ivan Vukadin i predsjednik Općinskog vijeća Luka Krstanović primili su danas u službeni posjet češkog vojnog izaslanika u Republici Hrvatskoj pukovnika Karela Nejedlya.

OTVORENA PONUDA ZA NABAVU POSIPNOGA MATERIJALA ZA ZIMSKO ODRŽAVANJE CESTA
9.10.2018

Povjerenstvo za provođenje postupaka javne nabave općine Tomislavgrad otvorilo je danas jedinu pristiglu ponudu na natječaj za nabavu, pripremu u isporuku posipnoga materijala za zimsko održavanje lokalnih cesta i gradskih ulica za sezonu 2018./2019.

Utvrđivanju prava na nekretninama za katastarsku općinu Konjsko Bare
8.10.2018

Općina Posušje započinje dana 22.10.2018. godine s izlaganjem na javni uvid podataka o nekretninama za katastarsku općinu Konjsko Bare.

Posjeta VP Jelovača
4.10.2018

Izaslanstvo općine Tomislavgrad predvođeno načelnikom Ivanom Vukadinom, kao i Hercegbosanske županije koju su predstavljali predsjednik Skupštine HBŽ Robert Bagarić i ministri u Vladi HBŽ Stipan Šarac i Petar Galić, te zastupnik u federalnom parlamentu Jozo Bagarić posjetili su danas gradilište vjetroelektrane Jelovača, kako bi se na licu mjesta uvjerili u dosadašnju fazu izgradnje drugoga vjetroparka na području općine Tomislavgrad, odnosno općenito na području BiH. Domaćini su im bili predstavnici investitora, tvrtke F.L. Wind, Ante Musa i Stanko Kvesić, koji su ih upoznali sa dosadašnjim aktivnosti na izgradnju ovoga vjetroparka.

U Bjelovaru predstavljen "Eko-turistički vodič kroz ljepote Tomislavgrada i planine Ljubuše"
29.9.2018

Povodom 29. rujna, „Dan Grada Bjelovara i Dan bjelovarskih branitelja 2018.“ u zgradi Gradske uprave u Bjelovaru, bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak i predsjednik Općinskog vijeća Tomislavgrad Luka Krstanović medijima su predstavili "Eko-turistički vodič kroz ljepote Tomislavgrada i planine Ljubuše". Tom prilikom predstavnici prijateljskih jedinica lokalne samouprave razgovarali su o suradnji jedinica lokalne samouprave na gospodarskom, ali i turističkom planu.