administracijaObrasci zahtjevaO TomislavgraduPoslovni imenikKontaktPlan grada

Općinska uprava

Press

Poziv za dostavu kuharica s tradicionalnim receptima s područja općine Tomislavgrad i Hercegovine

14.2.2019

U sklopu projekta „Kulturna ruta bećarca i gange“ financiranog iz Programa Interreg IPA prekogranična suradnja Hrvatska- Bosna i Hercegovina - Crna Gora, Općina Tomislavgrad i Kulturno informativni centar kao partneri na projektu izrađuju digitalnu bazu tradicionalnih recepata s područja općine Tomislavgrad i Hercegovine.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane osobe koje u svojim „kuharicama“ imaju zapisane recepte za pripremu tradicionalnih jela i slastica da ih u digitalnom ili izvornom pisanom obliku dostave na e-mail adresu: opcina.tg@tel.net.ba ili osobno na adresu Kulturno informativnog centra: Tomislavgrad, Mijata Tomića bb, 1. kat (Ured ravnateljice).

Ukoliko dostavljate u izvornom obliku obvezujemo se iste digitalizirati te Vam vratiti “kuharicu”. Kuharicu isto tako možete i ustupiti odnosno pokloniti Kulturno informativnom centru.
Dio pristiglih recepata biti će objavljen u "Tradicionalnoj kuharici" koja će biti izrađena u sklopu Projekta te će navedena jela biti pripremljena na lokalnoj manifestaciju u srpnju ove godine. Svi ostali recepti koji ne budu dio kuharice biti će pohranjeni u digitalnu bazu i tako očuvani od zaborava.


[ Nazad ]