administracijaObrasci zahtjevaO TomislavgraduPoslovni imenikKontaktPlan grada

Općinska uprava

 

Press centar

 
 • ČESTITKA UZ DAN POLICIJE
  29.9.2020

  Danas slavimo sv. Mihovila Arkanđela, zaštitnika župe Tomislavgrad, zaštitnika Hajdučke družine Mijata Tomića i Dan policije. Iskrene čestitke upućujemo svima.

 • Obavijest o jesenjoj sjetvi
  29.9.2020

  Federalno Ministarstvo poljoprivrede vodoprivrede i šumarstva u suradnji sa općinom Tomislavgrad objavilo je javni poziv, za prikupljanje prijava za poticanje jesenje sjetve – ozime pšenice, raži i ozimog ječma

 • PIDRIŠ/ USKOPLJE: Otkriveno spomen-obilježje za 13 poginulih pripadnika Brigade kralja Tomislava
  20.9.2020

  Nakon otkrivanja spomen-ploče obitelji poginulih, predstavnici braniteljskih udruga, predstavnici vlasti i Oružanih snaga BiH položili su vijence i upalili svijeće, a potom je uskopaljski župni vikar fra Josip Mihael Matijanić izmolio opijelo za stradale, blagoslovio spomenik. Potom je služio sveto misno slavlje, koncelebrirao mu je fra Gabrijel Mioč, a pjesmom uveličao župni zbor iz Seonice.

 • OTVORENE PONUDE ZA ZIMSKO ODRŽAVANJE LOKALNIH CESTA U RAZDOBLJU 2020.-2023.
  18.9.2020

  Povjerenstvo za provođenje postupaka javnih nabava Općine Tomislavgrad otvorilo je danas ponude pristigle na natječaj za zimsko održavanje lokalnih cesta na području općine Tomislavgrad, za zimske sezone u razdoblju od 2020. do 2023. godine. Natječaj je podijeljen na 10 dionica i to:

 • RADOVI NA DJEČJEM VRTIĆU
  16.9.2020

  Nakon rušenja staroga montažnoga objekta, izgrađenoga početkom osamdesetih godina prošloga stoljeća, na istoj lokaciji u Tomislavgradu u lipnju je počela i druga faza izgradnje Dječjeg vrtića.

  Ukupna vrijednost cijeloga projekta iznosi 633.038,25 KM, a financira se sredstvima Općine Tomislavgrad te uz potporu Središnjega državnoga ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske (500 000 kuna) i Vlade Hercegbosanske županije (150 000 KM).

 • OTVORENA PONUDA ZA NABAVU, PRIPREMU I ISPORUKU MATERIJALA ZA ZIMSKO ODRŽAVANJE CESTA U SEZONI 2020./2021.
  11.9.2020

  Povjerenstvo za provođenje postupaka javne nabave Općine Tomislavgrad otvorilo je danas jedinu pristiglu ponudu na natječaj za nabavu, pripremu i isporuku posipnog materijala za zimsko održavanje cesta na području općine Tomislavgrad u sezoni 2020./2021.
  Na natječaj se prijavila tvrtka Separacija Gabrić d.o.o. Tomislavgrad, s ukupnom cijenom ponude od 51.526,40 KM.

 • HOMMMAGE VIRGILIJU NEVJESTIĆU
  11.9.2020

  Hommage Virgiliju Nevjestiću naziv je izložbe koja se u suradnji s obitelji Nevjestić i Kulturno informativnim centrom u Tomislavgradu otvara u galeriji Kninskog muzeja u utorak, 15. rujna 2020. u 18. sati.
  Na izložbi će biti predstavljen dio bogate ostavštine jednog od najvećih grafičara XX.st. s ovih prostora.

 • NAČELNIK SE SASTAO S PREDSTAVNICMA ZDRAVSTVA
  10.9.2020

  U zgradi Općine Tomislavgrad održan je sastanak, kojega je inicirala ravnateljica Doma zdravlja Tomislavgrad dr. Ivanka Živković, na kojemu se razgovaralo o trenutnom stanju i epidemiološkim prilikama na području naše općine i Hercegbosanske županije, izazvanih pandemijom korona virusa.

 • Više vijesti...

Online Dokumenti