administracijaObrasci zahtjevaO TomislavgraduPoslovni imenikKontaktPlan grada

Općinska uprava

Press

CENTRU NOVA NADA NOVO VOZILO ZA PRIJEVOZ UČENIKA
23.8.2019

U Tomislavgradu je danas obavljena primopredaja novoga vozila Volkswagen Transporter T6 kombi 2.0 TDI nabavljenoga za prijevoz 17 učenika koji pohađaju nastavu u Centru za odgoj i obrazovanje Nova nada u Kovačima.

UDRUGA HRVATSKIH BRANITELJA PUKOVNIK ANDRIJA BARTULIĆ TONI IZ KONGORE URUČILA 6000 KM CENTRU NOVA NADA
23.8.2019

U organizaciji Udruge hrvatskih branitelja pukovnik Andrija Bartulić-Toni i Udruge HVIDRA-e Split 11. kolovoza u Kongori održan je 14. Memorijalni malonogometni turnir “Andrija Bartulić-Toni”, Dan okupljanja branitelja župe Kongora i manifestacija Kongora u srcu. Prihod od prodaje pića bio je namijenjen Centru za odgoj i obrazovanje djece i mladeži s poteškoćama u razvoju „Nova nada“ u Kovačima.

OTVORENA PONUDA ZA SANACIJU ZIDOVA I POLAGANJE PODOVA U ŠKOLI U STIPANJIĆIMA
21.8.2019

Povjerenstvo za provođenje postupaka javnih nabava Općine Tomislavgrad otvorilo je danas jedinu ponudu pristiglu na natječaj za sanaciju zidova i polaganja podova u OŠ Stjepana Radića, u područnoj školi u Stipanjićima.

Obavijest o naknadnom upisu u prvi razred školske 2019./2020. godine
19.8.2019

U prvi razred devetogodišnjeg programa osnovnog obrazovanja, u osnovne škole općine Tomislavgrad, u školskoj 2019./2020. upisuju se djeca koja u tekućoj godini imaju navršenih šest godina života kao i djeca kojoj je prošle školske godine odgođen upis ili iz drugih razloga nisu upisana u osnovnu školu, a školski su obveznici.

Ministar Grlić Radman u privatnoj posjeti Tomislavgradu
8.8.2019

U srijedu, 07. kolovoza 2019. godine u privatnoj posjeti Tomislavgradu boravio je ministar vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske Gordan Grlić Radman u pratnji supruge i Katarine Milković, zamjenice pročelnika za odgoj i obrazovanje Grada Zagreba.

Obavijest iz Službe za pitanja branitelja i zajedničke poslove
6.8.2019

Pozivaju se razvojačeni branitelji da mogu preuzeti i podnijeti zahtjev za ostvarivanje prava na novčanu egzistencijalnu naknadu u Službi za pitanja branitelja i zajedničke poslove Općine Tomislavgrad, soba broj 7. i 8.

Javni oglas za izbor i imenovanje članova Upravnog vijeća JU Dječji vrtić Tomislavgrad
2.8.2019

Povjerenstvo za raspisivanje i provođenje natječaja za izbor članova Upravnog vijeća JU Dječji vrtić Tomislavgrad, raspisuje Javni oglas za izbor i imenovanje članova Upravnog vijeća JU Dječji vrtić Tomislavgrad, čiji osnivač je Općinsko vijeće Tomislavgrad, a koji se imenuju iz reda osnivača i to tri (3) člana Upravnog vijeća – iz reda osnivača.

Javni oglas za prodaju ostalog građevnog zemljišta u vlasništvu i posjedu Općine Tomislavgrad putem javnog nadmetanja – licitacije
30.7.2019

Predmet ovog Javnog oglasa je prodaja gradskog i ostalog neizgrađenog građevnog zemljišta u vlasništvu i posjedu Općine Tomislavgrad u dijelu 1/1, u svrhu izgradnje stambenih, poslovnih i gospodarskih objekata.

Izgradnja distribucijske vodovodne mreže Vinica
17.7.2019

Temeljem Ugovora o izgradnji distribucijske vodovodne mreže u naselju Vinica koji su početkom lipnja ove godine potpisali općinski načelnik Ivan Vukadin i direktor tomislavgradskoga Javnog komunalnog poduzeća Petar Radoš, u tijeku su radovi na izgradnji distribucijske vodovodne mreže od Male Vinice do župne crkve u ovome naselju, nakon čega će se radovima krenuti prema Pasiču.

Najava: Dvadeset druga sjednica Općinskog vijeća Tomislavgrad
17.7.2019

U utorak, 23. srpnja 2019. godine u 10,00 sati, u općinskoj vijećnici, održat će se dvadeset druga sjednica Općinskog vijeća Tomislavgrad.
Na dnevnom redu naći će se dvadeset četiri točke: